Vecka 50
Lunchmeny
Serveras tisdag – fredag till 15:00
Vegetariskt kr 139
Risotto på nakenhavre, äpple, ostronskivling, jordärtskocka och friterad palsternacka.
Kött kr 149
Norska medisterbiffar, kokt potatis, lingon, gräddsås, syrad morot och färnkål.
Fisk kr 159
Frasig spätta, remouladsås och handskalade räkor serveras med kokt potatis.
Veckans Smörrebröd
Serveras tisdag – fredag till 15:00
Lax kr 139
Lax med dillkräm och isad färnkål.
Lördagsmeny
Serveras lördagar 12:00 - 15:00
Smörrebröd
alt. 1 ) Frasig spättafilé med remouladsås och handskalade räkor.
alt. 2 ) Rostbiff med pepparrotskräm, picklad rödlök serveras med krispig lök och färskriven pepparrot.
alt. 3 ) Lax med dillmajonnäs och isade rädisor.
Stort kr 149
Välj ett av lördagens alternativ så serveras detta som ett stort smarrigt smörrebröd.
3 st Små kr 189
Välj fritt bland tre av lördagens alternativ så serveras dessa som tre små aptitretare.