Vecka 04
Lunchmeny
Serveras tisdag – fredag till 15:00
Vegetariskt kr 139
Bakade morötter med brynt smör, rotselleripuré, grönkål och friterad filliostos.
Kött kr 149
Fläskschnitzel med råstekt potatis, tartarsås och syrad kål.
Fisk kr 159
Smörbakad sej med grönkål, glaserade betor, rotselleripuré och vitvinssås.
Veckans Smörrebröd
Serveras tisdag – fredag till 15:00
Lax kr 139
Lax med dillkräm och isad färnkål.
Lördagsmeny
Serveras lördagar 12:00 - 15:00
Smörrebröd
alt. 1 ) Frasig spättafilé med remouladsås och handskalade räkor.
alt. 2 ) Rostbiff med pepparrotskräm, picklad rödlök serveras med krispig lök och färskriven pepparrot.
alt. 3 ) Lax med dillmajonnäs och isade rädisor.
Stort kr 149
Välj ett av lördagens alternativ så serveras detta som ett stort smarrigt smörrebröd.
3 st Små kr 189
Välj fritt bland tre av lördagens alternativ så serveras dessa som tre små aptitretare.