Vecka 04

Lunchmeny

Serveras tisdag – fredag till 15:00
Vegetariskt    kr 139
Bakade morötter med brynt smör, rotselleripuré, grönkål och friterad filliostos.

Kött    kr 149
Fläskschnitzel med råstekt potatis, tartarsås och syrad kål.

Fisk    kr 159
Smörbakad sej med grönkål, glaserade betor, rotselleripuré och vitvinssås.

Veckans Smörrebröd

Serveras tisdag – fredag till 15:00
Lax    kr 139
Lax med dillkräm och isad färnkål.

Lördagsmeny

Serveras lördagar 12:00 - 15:00
Smörrebröd
alt. 1 ) Frasig spättafilé med remouladsås och handskalade räkor.
alt. 2 ) Rostbiff med pepparrotskräm, picklad rödlök serveras med krispig lök och färskriven pepparrot.
alt. 3 ) Lax med dillmajonnäs och isade rädisor.

Stort    kr 149
Välj ett av lördagens alternativ så serveras detta som ett stort smarrigt smörrebröd.

3 st Små    kr 189
Välj fritt bland tre av lördagens alternativ så serveras dessa som tre små aptitretare.